Træningstur

En gang om året tager BSC på en sportsrejse. De sidste tre år har turen gået til Antalya i Tyrkiet. Det har været en stor succes. Derfor går turen igen i år til Antalya. Vi tager afsted d. 21.03.16 – 28.03.16

Turen er dækket af betalingen til BSC (minus kost).

En uge med sol, varme og 2 daglige træningspas på lækre græsbaner.

Træningsturen 2015 var henlagt til hotel Topkapi Palace i Antalya i Tyrkiet – et lækkert 5-stjernet ferieresort direkte på Tyrkiets bedste strand, og med egne, velplejede fodboldbaner. Hotellet kører med et all-inclusive koncept, så når turen er betalt, er der i princippet ikke behov for lommepenge. Alt er betalt, så spillerne skal kun tænke på at træne, spise og hvile.

Når man kommer fra de hårde, vinterkolde kunststofbaner i Danmark, er det en fornøjelse at komme ned til de noget nær perfekte græsbaner i Tyrkiet. BSC har 2 daglige træningspas af 1½ times varighed, som trænere havde forberedt hjemmefra.

Når man er vant til at træne 3 gange om ugen er det hårdt pludselig at skulle træne 2 gange om dagen, hver dag. Det stiller krav til trænerne om korrekt dosering af træningsintensiteten, men også til spillerne om masser af hvile mellem træningspassene.

tyrkiet